Sinds het weekend van 18 juli mag de kantine weer gebruikt worden. Ze was sinds maart gesloten. De kleedkamers en het krachthonk waren al eerder vrijgegeven (onder voorwaarden uiteraard). Het kantinegebruik door de leden moet voldoen aan de strenge horeca-eisen van de overheid.

De Werkgroep Anderhalvemeter-atletiek van onze vereniging heeft dezer dagen de kantine in gereedheid gebracht voor heringebruikname.

Om de 1,5 m te bewerkstelligen zijn de statafels weggehaald. Ook een aantal tafels en stoelen zijn tijdelijk weg. Volgens de horecarichtlijnen mogen we in de kantine en op het terras uitsluitend zitten, en niet staan. Tafels en stoelen mogen niet verplaatst worden.

Op de vloer zijn stickerpijlen aangebracht. Volgens de Werkgroep is de kantine nu coronaproof. Bestuur en werkgroep roepen de leden op, zich strikt aan de voorschriften te houden. Immers, het virus is nog niet bedwongen.

 

kantine_open1_2020.jpg 

kantine_open3_2020.jpg

kantine_open4_2020.jpg

kantine_open2_2020.jpg 

FOTO: Bovenstaande foto’s geven een beeld van de ‘corona-indeling’ van de kantine. (Foto’s: Werkgroep Anderhalvemeter-atletiek AV’56).

 

Share this post